Red Star Belgraden jalkapalloseura, joka tunnetaan myös nimellä Crvena zvezda, on Serbian ammattilaisseura, joka sijaitsee Belgradissa. He ovat Balkanin ja Kaakkois-Euroopan menestynein seura, voittaen lukuisia kansallisia mestaruuksia ja cup-kilpailuita. He ovat myös ainoa joukkue alueelta, joka on voittanut sekä Euroopan cupin että Intercontinental Cupin vuonna 1991.

Red Star Belgradella on rikas historia ja uskollinen kannattajakunta, ja he kohtaavat säännöllisesti päävastustajansa Partizanin ikonisen Eternal derby -ottelussa.

Joukkue perustettiin vuonna 1945 nuorten miesten, opiskelijoiden ja Jugoslavian antisankarillisen nuorison liiton jäsenten toimesta. Seura saavutti menestystä jo alkuvuosinaan, voittaen Serbian mestaruuksia ja kansallisia sekä kansainvälisiä kilpailuita. Heidän menestyksensä kruunattiin vuonna 1991, kun he voittivat sekä Euroopan cupin että Intercontinental Cupin.

Red Star Belgradella on vahva joukkue, jossa on taitavia pelaajia eri pelipaikoilla. Heillä on lahjakkaita maalivahteja ja vahva puolustuslinja. Keskikentältä löytyy pelaajia, jotka pystyvät luomaan maalipaikkoja ja tukemaan hyökkäystä. Hyökkäyksessä heillä on maalitykkejä.

Red Star Belgraden pitkä saavutuslista koostuu 34 kansallisesta mestaruudesta, 27 kansallisesta cupista ja 2 kansallisesta supercupista. He ovat menestyneet myös kansainvälisillä kentillä, saavuttaen huomattavia tuloksia eri kilpailuissa.

Red Star Belgraden viimeisimmissä uutisissa kerrotaan joukkueen saavutuksista ja tuloksista. He jatkavat kilpailussa menestyksen tavoittelua kotimaassa ja Euroopan kilpailuissa. Pysy kuulolla viimeisimpien uutisten suhteen!

Historia

Red Star Belgraden historia alkoi vuonna 1945, kun joukkue perustettiin nuorten miesten, opiskelijoiden ja Jugoslavian antisankarillisen nuorison liiton jäsenten toimesta. Joukkue saavutti menestystä jo alkuvuosinaan ja voitti useita Serbian mestaruuksia sekä kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Vuonna 1991 Red Star Belgrade nousi huipulle voittamalla sekä Euroopan cupin että Intercontinental Cupin, tehden historiaa Balkanin alueella ja Kaakkois-Euroopassa. Näiden voittojen myötä joukkue sai arvostusta ja tunnustusta kansainvälisellä tasolla.

Päähuomioita joukkueen historiasta:

 • Red Star Belgrade perustettiin vuonna 1945
 • He voittivat useita Serbian mestaruuksia
 • Voittivat sekä Euroopan cupin että Intercontinental Cupin vuonna 1991
 • Ainoana joukkueena alueella, he ovat päässeet saavuttamaan eurooppalaista ja kansainvälistä menestystä

Red Star Belgrade on jatkanut menestyksellistä historiaansa ja heille on kertynyt pitkä lista kansallisia mestaruuksia ja cup-voittoja. Joukkue on myös päässyt kilpailemaan kansainvälisellä tasolla, saavuttaen merkittäviä saavutuksia eri eurooppalaisissa kilpailuissa. Heidän menestyksensä on tehnyt Red Star Belgradesta tunnetun ja arvostetun jalkapallojoukkueen maailmanlaajuisesti.

Pelaajat

Red Star Belgradella on vahva joukkue, jossa on taitavia pelaajia eri pelipaikoilla. Heillä on lahjakkaita maalivahteja, kuten Omri Glazer ja Jovan Miladinovic. Puolustuslinjaan kuuluvat pelaajat kuten Aleksandar Dragovic ja Milos Degenek ovat vahvoja ja kokeneita. Keskikentältä löytyy pelaajia kuten Guélor Kanga ja Marko Stamenic, jotka pystyvät luomaan maalipaikkoja ja tukemaan hyökkäystä. Hyökkäyksessä Red Star Belgradella on maalitykkejä kuten Aleksandar Katai ja Jean-Philippe Krasso.

Maalivahdit

 • Omri Glazer
 • Jovan Miladinovic

Puolustajat

 • Aleksandar Dragovic
 • Milos Degenek

Keskikenttäpelaajat

 • Guélor Kanga
 • Marko Stamenic

Hyökkääjät

 • Aleksandar Katai
 • Jean-Philippe Krasso

Red Star Belgradella on laaja ja monipuolinen pelaajaryhmä, joka tarjoaa vahvuutta ja taitoa eri pelipaikoilla. Joukkueen pelaajat ovat osoittaneet kykynsä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla ja ovat tärkeä osa joukkueen menestystä.

Red Star Belgraden saavutukset

Red Star Belgradella on vaikuttava lista saavutuksia sekä kotimaan että kansainvälisillä kentillä. He ovat voittaneet yhteensä 34 kansallista mestaruutta, mikä tekee heistä yhden menestyksekkäimmistä joukkueista Serbiassa. Lisäksi he ovat juhlineet 27 kansallisen cupin voittoa ja saavuttaneet 2 kansallisen supercupin voittoa.

Kansainvälisesti Red Star Belgrade on myös tehnyt vaikutuksen. He ovat päässeet UEFA Champions Leaguen lohkovaiheeseen, mikä on suuri saavutus. He ovat myös edenneet UEFA Europa Leaguen neljännesvälieriin sekä UEFA Cup Winners’ Cupin neljännesvälieriin. Tämä osoittaa joukkueen kyvyn menestyä eurooppalaisella tasolla.

Red Star Belgrade arvostetaan myös kansainvälisellä jalkapalloareenalla. He ovat listattu kansainvälisen jalkapallohistorian 200 parhaan seuran joukkoon. Tämä kunnianosoitus osoittaa joukkueen aseman ja tason maailmanlaajuisesti.

Viimeisimmät uutiset

Red Star Belgraden viimeisimmät uutiset pitävät fanit ajan tasalla joukkueen kuulumisista. Joukkue on voittanut useita otteluita ja saavuttanut hyviä tuloksia. Pelaajat ovat näyttäneet vahvuutensa kentällä ja tehneet tärkeitä maaleja. Red Star Belgraden tavoitteena on jatkuvasti menestyä niin kotimaassa kuin Euroopan kilpailuissakin.

Joukkueen sitoutuneisuus ja kovatyönteko näkyy heidän suorituksissaan. He ovat jatkuvasti mukana kilpailuissa ja taistelevat voitoista. Red Star Belgradella on vahva pelistrategia, joka auttaa heitä menestymään. Fanit voivat odottaa jännittäviä pelejä ja näyttäviä suorituksia jatkossakin.

Tulevaisuudessa Red Star Belgradella on paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia menestyä entistä enemmän. Joukkueen valmentaja ja pelaajat työskentelevät kovasti kehittyäkseen ja saavuttaakseen uusia tavoitteita. Pysy kuulolla Red Star Belgraden uutisten suhteen ja kannusta joukkuetta seuraaviin haasteisiin!